Vlăducă Oana Silvia, candidatul PRO România Dâmboviţa pentru Senat: ”Trebuie să ne impunem în Parlament şi să-i aducem înapoi pe agricultorii români în pieţele închise”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlăducă Oana Silvia, candidatul PRO România Dâmboviţa pentru Senatul României, a scris pe contul său de socializare, că, numai la o săptămână înaintea alegerilor parlamentare, are senzaţia că ”s-a pus <<batista pe ţambal>>, că subiectele aspre care au fost provocate pe parcurs sunt înăbuşite”, aici vorbind despre decizia luată de ”Orban şi alţi inconştienţi” care au închis pieţele şi trimis oamenii, gospodarii care trudesc pământul, să vândă produsele agricole afară în frig.

”Mai e o săptămână din campania electorală şi am senzaţia că subiectele aspre care au fost provocate pe parcurs sunt înăbuşite. Că s-a pus <<batista pe ţambal>>. Am fost zilele astea destul de des acasă, la Cândeşti. Pentru mine, locul acesta de pe Valea Dâmboviţei e imaginea totală a hărniciei, transpiraţiei, a palmelor bătute de muncă. Oameni gospodari, care-şi îngrijesc pomii de mici copii până la bătrâneţe şi apoi se luptă o iarnă întreagă să vândă din producţie. Nu sunt samsari, nu sunt bişniţari. Mulţi dintre ei stau pe piaţă din octombrie până în martie.

Acum, piaţa lor este afară. Dimineaţa, de la 5-6 când îşi aşează produsele, e crunt. Că aşa au hotărât Orban şi alţi inconştienţi.

La fel ca ai mei din Cândeşti sunt toţi cei din Lunguleţu, Titu, Băleni”, arată candidatul PRO România Dâmboviţa pentru Senat, Vlăducă Oana Silvia, care adaugă că, ”a fost agitaţie câteva zile, după care s-a trecut la alte subiecte, că aşa e campania. Iar oamenii ăştia au rămas cu frigul lor, cu disperarea lor”.

Candidatul PRO România Dâmboviţa, Vlăducă Oana Silvia, numărul 1 pe lista candidaţilor pentru Senatul României, atrage atenţia că ”nu trebuie să trecem sau să uităm, deturnaţi de interese electorale” şi spune că, personal, în Parlament va susţine ca pieţele să fie redeschise pentru agricultorii români. ”Eu cred că nu trebuie să trecem peste <<subiect>>, chiar dacă mai sunt câteva zile până la alegeri şi, cu atât mai important, după 6 decembrie.

Trebuie să ne impunem în Parlament şi să-i aducem înapoi pe agricultorii români în pieţele închise. Nu trebuie să tăcem sau să uităm, deturnaţi de alte interese electorale. Căci, dacă vom face aşa, înseamnă că n-a fost decât o agitaţie falsă şi atât.

Eu n-o să uit şi n-o să tac în Parlament”, a conchis candidatul PRO România Dâmboviţa, Vlăducă Oana Silvia, numărul 1 pe lista candidaţilor pentru Senatul României.

Material realizat la comanda PRO România Dâmboviţa; CMF:11200008.

Author: Virgil Voinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *