Edilul de la Odobeşti, Nicolae Alecu, în echipa PNL Dâmboviţa

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

După ani buni de activitate politică în Partidul Social Democrat (PSD) Dâmboviţa ca primar al comunei Odobeşti, Alecu Nicolae se alătură echipei Partidului Naţional Liberal (PNL) Dâmboviţa. Situaţia a atras dispute în care ”taberele” politice şi-au împărţit egal punctele de vedere în spaţiul public prin declaraţii şi comunicate de presă. În continuare redăm opinia exprimată de PNL Dâmboviţa referitor la opţiunea pe care a avut-o Nicolae Alecu, edilul comunei Odobeşti.

Comunicat de presă

Fideli sloganului ce l-am considerat demult îngropat în filele cărții de istorie „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră!”, P.S.D. Dâmbovița aruncă invective și neadevăruri în spațiul public față de opțiunea demnă și onorabilă pe care a avut-o actualul edil al comunei Odobești, dl. Alecu Nicolae.

Domnul Alecu Nicolae, cetățean cu capacitatea de discernământ integră, nu a fost și nu poate fi șantajat sau șantajabil așa cum în mod explicit încearcă să ni-l prezinte P.S.D. Dâmbovița.

Alegerea făcută de acesta, de a se alătura echipei P.N.L. este una care îi aparține în mod exclusiv domnului Alecu Nicolae și suntem convinși că în fundamentarea gestului au contat doar interesele comunității ce o reprezintă și nevoile acesteia de dezvoltare.

Faptul că ieri, era cel mai bun, iar astăzi, este dușman al poporului pesedist, arată prețuirea și modul în care P.S.D. Dâmbovița tratează oamenii.

Ești membru P.S.D., ești înger!

Ai altă opțiune politică, ești demon!

Pentru echitate de tratament, transmitem celor din PS.D. Dâmbovița, pe care încă  îi mai considerăm colegi pe eșichierul politic, că o asemenea abordare, ca cea pe care a avut-o astăzi, în legătură cu primarul comunei Odobești, nu a existat în cazul nostru când  situația a fost extact invers cu primarul comunei Ulmi!

În fond, cam asta este diferența dintre cele două partide, modul diferit de a aborda oamenii și valorile lor, P.N.L. recunoaște și respectă individul, P.S.D. cere oricui să intre în propriile șabloane!

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Author: Virgil Voinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *