Senatorul Adrian Ţuţuianu a prezentat candidaţii PRO România Dâmboviţa pentru Consiliul Municipal Târgovişte. Cosmin Bozieru, candidat pentru Primăria Târgovişte

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România şi preşedinte al PRO România Dâmboviţa a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat candidatul la funcţia de primar al municipiului Târgovişte şi echipa de consilieri locali. Acesta a ţinut să precizeze încă de la început că ”nu este o prezentare în ordinea în care care va fi pe listă”, acest lucru urmând să fie definitivat ”în perioada următoare şi, sigur, cât mai aproape de momentul depunerii candidaturii”. Senatorul, Adrian Ţuţuianu, a mai precizat că pentru funcţia de primar al Municipiului Târgovişte a fost desemnat Petruţ Cosmin Bozieru, decizia luată de ”echipa de la Târgovişte (n. r. a PRO România)” fiind bazată pe criterii de profesionalism, experienţă în administraţia publică, dar şi faptul că are unele soluţii legat de dezvoltarea municipiului. ”Voi fi alături de el şi eu şi colegii mei. (…). Cred că PRO România reprezintă un partid politic care se adresează tinerilor, intelectualilor, salariaţilor şi este un partid care propune să aibă o cotă foarte importantă din electoratul din municipii şi oraşe”, a spus senatorul Adrian Ţuţuianu care, astfel, a transmis un mesaj ferm şi angajant în confruntarea electorală. Lista candidaţilor pentru funcţia de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Târgovişte este următoarea:

Popescu Adrian Dorin

Vlăducă Oana Silvia

Mareş Silvia

Tătulescu Cosmin

Şontea Florin Eusebiu

Lepădat Camelia -Roxana

Marina Alin

Vlad Adriana

Drăgănoaia Marius

Piperea Daniel Adrian

Tănase Gabriel Lucian

Stan Claudiu Dumitru

Niţu Raluca

Stanciu Tiberiu

Rădulescu Jean

Dumitru George Marius

Stan Mihaela

”Sunt mândru de această echipă. Este o echipă cum puţine partide politice pot să propună. Sunt oameni cu experienţă şi cu pregătire diversă şi de asemenea oameni foarte tineri. Am promis că vom aduce în faţă o nouă generaţie de oameni politici şi lucrul acesta cred că-l dovedim astăzi”, a mai adăugat, senatorul Adrian Ţuţuianu. Tot în cadrul reuniunii cu presa, candidatul la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, Bozieru Cosmin Petruţ, a susţinut o alocuţiune în cadrul căreia a prezentat unele din priorităţile mandatului său de primar.

Author: Virgil Voinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *