Viziune nouă la PRO România Dâmboviţa. Campanie online de recrutare pentru schimbarea generaţiei de politicieni

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru a oferi posibilitatea oricărui dâmboviţean să-şi pună amprenta propriei sale viziuni în localitatea în care trăieşte, munceşte şi plăteşte taxe, preşedintele PRO România Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a lansat o campanie online de recrutare care, în acest mod, să ofere posibilitatea celor ce doresc să se implice activ – politic şi administrativ – în comunităţile din care fac parte, anunţă un comunicat de presă al PRO România Dâmboviţa. ”Scopul campaniei este de a ajuta la schimbarea modului în care s-au <<moştenit>> obiceiurile în ultimii 30 de ani. Sunt comune în care aceleaşi personaje s-au învârtit la putere, cu aceleaşi idei şi aceleaşi metehne. E nevoie de o altă abordare”, subliniază comunicatul de presă al PRO România cu precizarea că ”dintre cei recrutaţi se pot identifica şi candidaţi pentru funcţiile de primari şi consilieri locali”. „V-am promis că încerc o schimbare din temelie a profilului celor care candidează pentru funcții de primari sau consilieri locali. V-am promis o nouă generație de oameni în politică și administrație. V-am promis metode moderne de lucru și comunicare. Am decis, împreună cu echipa, să folosim și mediul online pentru recrutarea oamenilor buni, care pot face lucruri bune pe listele PRO ROMÂNIA. Avem rezultate excelente și vreau să continuăm acest demers. Noua generație de lideri în politică se construiește acum! Și PRO ROMÂNIA poate fi rampa lor de lansare.

Îi aștept pe toți cei interesați să vină în echipa noastră. Acum e șansa pe care am tot așteptat-o!”, precizează comunicatul citând declaraţia senatorului PRO România Adrian Țuțuianu. În continuare redăm integral comunicatul de presă remis redacţiei:

Comunicat de presă

Președintele PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a lansat o campanie online de recrutare a dâmbovițenilor care vor să se implice activ – politic și administrativ – în comunitățile din care fac parte. Scopul campaniei este de a ajuta la schimbarea modului în care s-au „moștenit” obiceiurile în ultimii 30 de ani. Sunt comune în care aceleași personaje s-au învârtit la putere, cu aceleași idei și aceleași metehne. E nevoie de o altă abordare.

Această metodă oferă posibilitatea oricărui dâmbovițean să-și pună amprenta propriei sale viziuni în localitatea în care trăiește, muncește și plătește taxe. Mai mult, dintre cei recrutați se pot identifica și candidați pentru funcțiile de primari și consilieri locali.

În câteva zile, au fost primite peste 150 de aplicații pentru peste 40 de localități din județ.

„V-am promis că încerc o schimbare din temelie a profilului celor care candidează pentru funcții de primari sau consilieri locali. V-am promis o nouă generație de oameni în politică și administrație. V-am promis metode moderne de lucru și comunicare. Am decis, împreună cu echipa, să folosim și mediul online pentru recrutarea oamenilor buni, care pot face lucruri bune pe listele PRO ROMÂNIA. Avem rezultate excelente și vreau să continuăm acest demers. Noua generație de lideri în politică se construiește acum! Și PRO ROMÂNIA poate fi rampa lor de lansare.

Îi aștept pe toți cei interesați să vină în echipa noastră. Acum e șansa pe care am tot așteptat-o!” – Adrian Țuțuianu


Toate funcțiile pot fi accesate aici http://www.shorturl.at/gmzBL

Împărtășește acțiunea noastră persoanelor pe care le apreciezi din localitatea în care trăiește și poate le vei regăsi pe listele noastre.

#MaiBineCuȚuțuianu #ProDâmbovița 

#EchipaPro #Septembrie2020 #Curaj

Author: Virgil Voinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *