Astăzi, senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu a spus că negocierea cu PSD s-a încheiat. ”Cei din PSD Dâmboviţa să facă ce vor”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Senatorul Adrian Ţuţuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a declarat, în conferinţa de presă de astăzi, că ”discuţia despre negociere” cu cei de la PSD Dâmboviţa ”e gata”. ”Cei din PSD Dâmboviţa să facă ce vor”, a adăugat Adrian Ţuţuianu cu sublinierea că, în ce-l priveşte, va face ce şi-a propus, respectiv va acţiona pentru a consolida PRO România. Blocarea discuţiilor a intervenit, se pare, după ce vicepreşedinţii PSD Dâmboviţa, Radu Popa şi Dorinel Soare au declarat că partidul cel mai mare este cel ce pune condiţii şi desemnează candidatul la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD). ”Eu am înţeles aşa, din cele două luări de poziţie de la PSD, că negocierea trebuie să însemne un fel de <<noi suntem PSD, ne punem candidaţi peste tot, unde vrem şi dacă rămâne ceva vă dăm şi vouă nişte resturi, trebuie să acceptaţi pentru că voi sunteţi un partid mic şi condiţiile le punem noi, partidul mare>>. Cam asta au spus cei doi vicepreşedinţi ai PSD Dâmboviţa. Mai aveau puţin şi să ne certe şi că am avut tupeul să am propriile pretenţii, nu personale, ci în numele PRO România Dâmboviţa. Eu vă spun aşa, în primul rând e gata discuţia despre negociere, cei din PSD Dâmboviţa să facă ce vor, eu am spus ce am avut de spus şi o să fac ce am de făcut pe mai departe, respectiv să consolidez PRO România. Nu mă sperie niciun vocalist de la PSD şi nici nu vreau să-i bag prea mult în seamă pe unii din linia a doua care asta vor face, vor lătra toată campania la PRO România şi la Ţuţuianu uitând că adversarul ideologic al PSD este PNL. Nu i-am auzit să facă prea multe discuţii, prea multe comentarii legat de PNL. Eu, în ce mă priveşte, vreau să mă bat nu cu oamenii din linia a doua, cu scutirerii, ci vreau să mă bat cu securiştii impostori ca Oprea, vreau să mă bat cu Corneliu Ştefan, dacă vrea să discutăm despre temele politice şi administarive ale judeţului, vreau să mă bat cu Virgil Guran şi cu Ion Sorin, cu cei care şi-au arogat conducerea unor organizaţii sau au poziţia de candidat pentru CJD. Şi mai spun ceva, cei care vorbesc de Ţuţuianu mai întâi să poarte bătăliile pe care le-am purtat eu şi apoi să deschidă gura. Eu am cicatrici mari din aceste bătălii politice, nu băşicuţe în palmă”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu. Preşedintele PRO România Dâmboviţa a mai prezentat presei un nou grup de candidaţi ai partidului la funcţia de primar, de această dată numai cinci, aceasta pentru că, spunea senatorul Adrian Ţuţuianu, conferinţa a fost convocată cu întârziere ”şi nu au reuşit colegii mei, alţii decât cei prezenţi să aranjeze lucrurile ce ţin de locul de muncă”. Cei cinci candidaţi prezentaţi au fost:

Mariana Mihăilă – Crevedia

Florina Iacob – Ciocăneşti

Elena Florentina Ciupercă – Odobeşti

Gheorghiţă Matei – Şelaru

Marian Cârstina – Tătărani

”PRO România este un partid cu identitate proprie, va avea candidaţi proprii la funcţiile de primar, consilieri locali şi consilieri judeţeni. Vă asigur că vom fi revelaţia acestor alegeri locale şi vom pune bazele, foarte solid, pentru ca în anul 2024 să fim principalul partid de centru stânga din România”, a conchis senatorul Adrian Ţuţuianu.

Author: Virgil Voinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *